Фонд на друштвеним мрежама

22. 4. 2021.

Данас је готово незамисливо да нека компанија или институција нема неку врсту интернет презентације у виду веб сајта или странице на друштвеним мрежама јер све информације до којих имамо потребу да дођемо прво потражимо управо на интернету.

Тако је и Фонд ПИО, поред постојања званичног сајта www.pio.rs, чија је редизајнирана верзија пуштена у продукцију 4. марта прошле године, препознао потребу да отвори своје странице и на друштвеним мрежама које такође користи за постављање информација важних свим грађанима. Главни циљ јесте да се Фонд и на овај начин приближи осигураницима и корисницима, да им учини доступнијим информације о остваривању права, да их благовремено обавештава о свим новитетима и изменама у свом раду, као и да успешно гради свој имиџ у јавности.

РФ ПИО има своју Фејсбук (Facebook) страницу @republickifondpio (www.facebook.com/republickifondpio/), Инстаграм (Instagram) профил rfpio.rs (www.instagram.com/rfpio.rs/) и Твитер (Twitter) налог RFPIORS (www.twitter.com/RFPIORS).

Подели

<