Пријем странака у РФ ПИО од 17. августа

14. 8. 2020.

Обавештавамо грађане да од понедељка, 17. августа 2020. године, све организационе јединице Фонда ПИО  /дирекције, филијале, службе и испоставе/ почињу са поновним пријемом странака у шалтер салама, канцеларијама и на медицинском вештачењу.

Неопходно је да грађани који долазе у просторије Фонда поштују мере и препоруке Кризног штаба Владе РС за сузбијање заразне болести Covid-19, што подразумева обавезно ношење заштитних маски у просторијама Фонда, дезинфекција руку на улазу у просторије Фонда, мерење температуре  на улазу у просторије Фонда и поштовање мера сигурне дистанце од два метра.

Послови медицинског вештачења подразумевају максимално пет прегледа дневно по лекару, позивање на преглед телефоном, уз молбу да не долазе подносиоци захтева који имају неки од симптома инфекције или су скоро били у директном контакту са ковид позитивном особом. Позиви ће бити на један сат размака, како би се избегле гужве у чекаоницама, а забрањује се улаз пратиоцима, осим у случајевима када су пратња непокретних и тешко покретних лица. У собама за вештачење спроводиће се све мере епидемиолошке заштите странака и запослених.

Подели

<