Саветодавни дани са Аустријом

Image

3. 4. 2024. Републички фонд за пензијско и инвалидско осигурање подсећа осигуранике који имају стаж осигурања навршен у Србији и Аустрији и кориснике права из пензијског и инвалидског осигурања остварених применом билатералног споразума о социјалном осигурању, да се међународни дани разговора са Аустријом одржавају 23. априла 2024. године у Пожаревцу, од 9 до 16.00 часова (просторије филијале Фонда у Пожаревцу, Трг Радомира Вујовића 1) и 24. априла 2024. године у Београду, од 9 до 16.00 часова (просторије у улици Париска број 9, Београд-Стари град).

На овим разговорима ће саветодавци из аустријског Завода за пензијско осигурање и РФ ПИО Србије пружити бесплатну правну помоћ лицима која остварују права из пензијског и инвалидског осигурања применом споразума из области социјалног осигурања закљученог између наше земље и Аустрије.

Сви заинтересовани су у обавези да пријаве учешће и да закажу термин доласка на број телефона 011/2030-745. Приликом доласка требало би да понесу сву документацију у вези са осигурањем и лична документа.

Подели

<